Roept u maar

Wat willen de (eind)klanten? Willen ze alleen witte champignons, willen ze cantharellen, of portobella’s? Door de jaren heen heeft Koolen goed geluisterd naar de markt. Geluisterd en geleerd. En met die flinke dosis kennis en ervaring op zak, wordt er dagelijks gewerkt aan een ruim assortiment dat niet alleen bestaat uit vele verschillende soorten paddenstoelen, maar ook uit een diversiteit aan verpakkingsmaterialen- en mogelijkheden… 

Kwaliteit is de standaard

Om onze kwaliteit, versheid en snelle leveringstijd te garanderen, is onze werkwijze nauwkeurig en zijn we altijd alert. We houden niet alleen ons kweekproces scherp in de gaten, maar ook de markt. Welke bewegingen zijn er en hoe kunnen we ons proces nog meer verduurzamen? Het zijn vragen waar we ons dagelijks over buigen.

We zijn altijd op zoek naar samenwerking met onze afnemers en leveranciers. Korte lijnen in korte ketens, dat is ons devies. Weten en simpelweg met eigen ogen zien waar onze producten terechtkomen, dat is onze standaard. Alleen dan is kwaliteit, versheid en een snelle levertijd de garantie.

Champignon

Kastanje Champignon

Portabella

Oesterzwam

Roze oesterzwam

Mini oesterzwam

Gele oesterzwam

Shiitake

Anijs paddenstoel

Witte beukenzwam

Grijze beukenzwam

Nameco

Pied du mouton

Eryngii

Cantharel

Retail

Ons retail-assortiment is door de jaren heen ontzettend gegroeid. We luisteren naar de consument en volgen de bewegingen binnen de markt op de voet. De afgelopen veertig jaar hebben we, veelal samen met onze afnemers, een unieke range aan producten ontwikkeld zoals gecultiveerde en wilde paddenstoelen verpakt, diverse mix verpakkingen, panklare en convenience producten. Wij denken met u mee. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op!

Grootverbruik

De markt is altijd in beweging en wij bewegen graag mee. Vers gesneden en gewassen paddenstoelen? Het is één van onze specialiteiten. Onze producten zijn onbewerkt voor de optimale productbeleving en voorgesneden voor maximale efficiency. Voor de professionele gebruiker bieden we de paddenstoelen aan in grootverpakkingen. Welke voorkeur, behoefte en/of wens er ook is, maatwerk is wat wij altijd leveren. Met veel plezier. Meer weten? Neem snel contact op! 

Vega producten

Nieuwe inzichten, nieuwe technieken en nieuwe behoeften uit de markt hebben ertoe geleid dat er nieuwe producten zijn ontstaan. Anno nu maken we meer van onze paddenstoelen. Samen met diverse andere groenten en eiwitten, vormen ze de basis ingrediënten voor onze vegetarische product range. Biologisch of klassiek, bevroren of vers, rauw of voorgekookt, veganistisch of vegetarisch. Over smaak valt immers niet te twisten. Neem een kijkje op vankoolen.com voor meer informatie.

Wat een champignon zo lekker maakt?

Puur vakmanschap. En een beetje liefde.

Koolen Champignons. Dé paddenstoelenteler.

Al veertig jaar puur vakmanschap.